söndag, september 25, 2005

Några goda exempel

På Citygate arbetar vi med att utveckla landsortstidningar på nätet. För detta ändamål har vi tillsammans med snart 50 dagstidningar skapat Lokus och Marknadsplatsen. Bland dessa 50 tidningar finns alltid goda exempel. Här är några aktuella exempel som vi säkert kommer att se på fler tidningar:
  • www.sn.se erbjuds bilhandlare ständig närvaro på Marknadsplatsen och i Lokus. I paketet som hitills 11 handlare har köpt ingår visning av bilobjekt med bild (genom samarbete med BytBil som Citygate möjliggör). I högerspalten på SNs startsida samt på SNs Marknadsplats ses en banner där handlarnas objekt får tiläggsexponering just nu. I tillägstjänsten ingår även visning av handlarens logga och visning av platsen för handlarens visningshall på karta
  • www.corren.se syns annonsörer slumpvis ur Marknadssplatsen under samtliga artikeltexter som t.ex. så här. Exemplet visar hur ständig närvaro lyfta från Maerknadsplatsen till hela sajten. Precis som exemplet med www.sn.se ovan.
  • www.sydsvenskan.se samlas temaannonser under en speciell vinjett på Marknadsplatsen. Letar jag efter någon som kan utföra takarbeten t.ex. så finns det flera att välja mellan här.
  • sydsvenskan.se/jobb/ kan man just nu söka en tjänst på Sydsvenskan som utesäljare. För att söka jobbet måste kandidater gå igenom verktyget Klaffa. Klaffa sorterar och hjälper arbetsgivare att välja ut de mest lämpade kandidaterna utifrån en funktionell kompetensprofil. Klaffa är utvecklad i ett samarbete mellan Sydsvenskan, GP och Citygate.

Inga kommentarer: